Boost din udvikling i sommerferien med vores unge coachinguddannelse

-

I august 2022 blev jeg spurgt, om jeg ville undervise i coaching af vores søn Gulliver, som selv er topmotiveret for at coache unge, som vil inspireres til øget selvindsigt.

”Ok,” svarede jeg, ”Men vi skal være et hold”. Således fik han samlet fem andre læringsparate unge, de fleste fra CBS hvor de læser filosofi og økonomi. Vi afsluttede i søndags, og jeg har undervist over tre dage.

Vi nåede godt omkring med diverse modeller, fik diskuteret hvad coaching er og kan, og hvornår det ikke er en velegnet metode, men færdig, det bliver man jo aldrig.

Sikke en fornøjelse at formidle sit fag og møde unge med masser af velsmurte refleksionsmuskler, hør bare her:

”Hvad med at blive til nogen, før man bliver til noget” – om vigtigheden af at kende sig selv, sine værdier og sit fundament.

Personligt er jeg selv inspireret af professor Reinhard Stelter og hans tilgang til coaching. Jeg har således anbefalet gruppen, at vi kan fortsætte coaching-udviklingen via hans åbne foredrag på Københavns Universitet.

Jeg vil udbyde min lille uddannelse til næste år igen, så kender du en ung, som vil være interesseret, så skriv til mig via jh@stadil-advice.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste artikler

Ugens mest læste