Forside Karriereudvikling for ledere

Karriereudvikling for ledere

Mange ledere mister lysten til deres job, eller måske jobbet. Mange outplacementbureauer kører deres forretning som pølsefabrikker og får ikke individualiseret processen for at finde den nye beskæftigelse. Vi har guidet mere end 20 topledere, der enten var i en utilfredsstillende jobsituation eller mellem jobs, frem til tilfredsstillende løsninger. 3-trinsraketten består af tre enkle skridt, der skal gennemgås i denne rækkefølge. Det er erfaringen, at der nærmest er garanti for en god løsning, men når vi starter, er det meget svært at forudse, hvad den bliver. Vores erfaring viser, at man skal igennem følgende tre trin for, at der er garanti for succes:

1. Find din professionelle passion

Dette er en tankerejse, hvor du definerer, hvad der får energien til at buldre i kroppen og gløden frem i dine øjne. Professionel passion er det punkt, hvor din passion, dine stjernekompetencer og din markedsværdi mødes.

2. Definér dit optimale arbejdsliv

Dette er en analyse, hvor du systematisk får kvantificeret, hvordan du får det bedst mulige arbejdsliv. Her gør vi brug af vores egen personlighedstest Stadil Advice Personprofil.

3. Anvend dit netværk

Med en målrettet aktivering af dit netværk får du skabt forbindelse mellem der, hvor du er, og der hvor du gerne vil hen. Vi bruger her bogen Netværk dig til succes.

Jægersborg Allé 1D, Charlottenlund