Forside Stadil Advice Ledernetværk

Stadil Advice Ledernetværk

Emnet i 2024: Tradition & fornyelse

Tradition og fornyelse udgør et dynamisk krydsfelt, hvor succesfuld ledelse navigerer mellem det bevarende af tradition og det modige ved fornyelse. Det er afgørende at forstå, hvordan ledere
kan balancere disse to elementer for at skabe en robust og innovativ organisation.

I en tid, hvor ledelse handler om at skabe en dynamisk og agil arbejdskultur, er evnen til at jonglere med tradition og fornyelse, eller fortid og fremtid, en uvurderlig færdighed. Det er gennem denne balance, at ledere kan lede deres organisationer mod en fremtid præget af både stabilitet og innovation.

Har du spørgsmål eller ønsker info?

Har du spørgsmål eller ønsker mere info?

Hvad gør nutidens store ledere?

Traditioner udgør ofte fundamentet for en organisations identitet og stabilitet. Det er som at kende sine rødder – en kilde til stolthed og sammenhængskraft.

Ledere kan trække på velprøvede traditioner for at skabe en stabil arbejdskultur, bygge tillid blandt medarbejderne og bevare kerneværdier.

På den anden side er fornyelse essentiel for at holde trit med det konstant skiftende forretningsmiljø. Ledere, der formår at integrere innovation i deres tilgang, styrker organisationens evne til at tilpasse sig nye udfordringer.

Garry Kasparov vs. Deep Blue 1996

Et oplagt eksempel herpå er da daværende verdensmester i skak Garry Kasparov i 1996 mødte computeren Deep Blue udviklet af IBM, og hvor sidstnævnte til de flestes overraskelse vandt.

Her, snart en generation senere, er vi ikke længere i tvivl om, at kunstig intelligens, maskinlæring, chatGPT og teknologien generelt på mange områder er dygtigere og hurtigere end os mennesker.

Men vi ved også, at menneskehjernen er nærmest umuligt at matche, når det handler om intuition, empati og situationsfornemmelse. Derfor er der plads til begge dele; fortiden og fremtiden udvikler hinanden.

Det handler om at finde balancen

Den vellykkede leder formår at fusionere tradition og fornyelse på en harmonisk måde. Dette indebærer at respektere og bygge videre på det eksisterende, samtidig med at man skaber rum for eksperimenter og nytænkning. Ved at omfavne både det gamle og det nye kan organisationer udvikle sig bæredygtigt og bevare en konkurrencefordel.

I en tid, hvor ledelse handler om at skabe en dynamisk og agil arbejdskultur, er evnen til at jonglere med tradition og fornyelse, eller fortid og fremtid, en uvurderlig færdighed. Det er gennem denne balance, at ledere kan lede deres organisationer mod en fremtid præget af både stabilitet og innovation.

Jeg har selv arbejdet sammen med Jane og Christian i snart 20 år. Det er derved blevet en vigtig del af mit lederskab.

Stadil Advice Ledernetværk har givet mig et fortroligt ledernetværk, jeg ikke havde før, og jeg har haft mulighed for at møde nogle af Danmarks mest kendte ledere – og komme helt tæt på. Jeg modtager hele tiden inspiration og feedback på aktuelle forhold, og jeg hører om de nyeste teorier og metoder til fortsat fornyelse af min lederrolle.

Netværket hjælper mig til at forny og udvikle mig som leder, og vi bliver guidet til, hvordan man i praksis gør en forskel som leder - igennem opbyggende selvrefleksion og udvikling. Et netværk, der bliver ved med at give - stor tak for det!

Søren Ellegaard

Administrerende direktør

Jeg synes, at netværket er genialt til inspiration. Jeg får andres input til, hvordan jeg kan lede mit team og være i min rolle som leder. Jeg får hjælp til at komme videre med konkrete problemstillinger. Det er lidt forskelligt, hvad jeg kommer med, og hvad som optager mig, men jeg bliver altid inspireret.

Randi Skytte

Senior Manager i Ørsted

Det giver mig meget at blive udfordret på sine egne sager og få sat det hele i perspektiv blandt ligesindede. Det blev helt klart nemmere at få eksekveret på de problemstillinger, som jeg havde. Derudover henter jeg en del fra inspiratorerne, og der synes jeg, at niveauet af inspiratorerne er meget højt. De repræsenterer megen erfaring og er dygtige formidlere, og det inspirerer mig meget.

Jakob Venø

COO i Kongeegen

Igennem netværket har jeg skabt mange gode kontakter, som jeg har brugt i mit professionelle virke. Det bedste har været, at jeg har kunne sparre med nogen, som ikke var blandet ind følelsesmæssigt eller professionelt. Samtidig har det givet mig blod på tanden til at udvikle mig selv og min karriere.

Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til både Jane og Christian, som formår at sætte det rigtige hold og sætte scenen for en masse god og lærerig inspiration.

Henriette Bjerg Persson

Kundechef i COOR

Mød hele ni inspiratorer på dette års netværk

Modul 1: STRESS KAN KURERES MED NY TILGANG – 17. APRIL

Helle Hein | Forsker, foredragsholder, forfatter og konsulent

Oplev en af Danmarks førende forskere inden for motivation, resiliens og stress, og samtidig en af landets mest eftertragtede foredragsholdere. Helle Hein repræsenterer et modigt opgør med vores forståelse af stress og, vigtigst af alt, præsenterer det konkrete skridt, vi kan tage for at reducere stress. Stress, når det håndteres korrekt, kan være en naturlig superkraft, men det er også en kompleks udfordring. Derfor er der behov for ny viden og en tilgang, der respekterer og forstår denne kompleksitet.

Helles tilgang, også kendt som "En giftige stresscocktail" fra bogen af samme navn, identificerer tre nøgleingredienser, der manifesterer sig i fire forskellige stressformer: Burnout, Boreout, Moralsk stress og Eksistentiel stress. Dette foredrag tilbyder en dybdegående og handlingsorienteret indsigt i, hvordan vi kan tackle stress og skabe en mere bæredygtig tilgang til vores mentale velvære.

Modul 2: VIRKSOMHEDERNE STÅR I KØ FOR AT LÆRE AF DIRIGENTENS LEDELSESSTIL – 16. MAJ

Andreas Vetö | Direktør og dirigent for Danmarks Underholdningsorkester

Andreas Vetö står ikke kun som en dirigent, men som en inspirerende leder og visionær skaber af unikke musikalske koncepter. Gennem sit enestående arbejde med Danmarks Underholdningsorkester har han afdækket hemmelighederne bag et enestående sammenspil, og hvordan dette kan oversættes til erhvervslivet.

Med en imponerende række samarbejder, herunder med TV2, Mew, Carpark North og Burhan G, bevæger han sig mellem rollerne som dirigent og direktør med lethed. Han er en ildsjæl, der konstant stræber efter at udfordre grænserne for, hvad et symfonisk orkester kan.

Hør om rejsen med at skabe en kulturvirksomhed fra bunden, der i år har modtaget deres anden Børsen Gazelle, som er det synlige resultat af ambitionen om at skabe en nutidig kulturinstitution, der gør en kæmpe forskel.

MODUL 3: NÅR OVER 450 ÅRS UAFBRUDT HISTORIE BLIVER RAMT AF EN SHITSTORM – 10. JUNI

Martin Avedlund | Vicerektor på Herlufsholm Skole og Gods

På dette modul udforsker vi en fascinerende historie om tradition, fornyelse og lederskab ved at besøge Herlufsholm Kostskole. Denne institution er dybt forankret i myter, ritualer, ceremonier, religion, monarki og elitisme og har overlevet i mere end 450 år som et symbol på dansk kulturarv.

Vi får mulighed for at dykke ned i viderektor Martin Avedlunds ledelsesrejse. Martin står over for den udfordrende opgave at genskabe tillid og modernisere en institution med dybe rødder. Han deler sin rejse og indsigter i, hvordan man kan lede gennem forandring, og hvad det kræver at skabe en moderne kultur, som alle involverede kan identificere sig med og tage ejerskab for.

MODUL 4: NÅR STRATEGI BLIVER NØGLEN TIL SUCCES – 29. august

Andreas Gjede, Paulette Christophersen, Kirsten Søvang | PLH Arkitekter

I dette modul vil vi dykke ned i vigtigheden af strategisk ledelse og beslutningstagning. Selvom faglighed er afgørende, er der også tidspunkter, hvor det kræver en ikke-faglig tilgang for at bevare overblikket og se klart.

Vi vil se på et fremtrædende eksempel i form af PLH Arkitekter, en virksomhed, der typisk drives af partnere og har opnået stor succes. Vi vil undersøge, hvordan store beslutninger kræver en strategisk tilgang, der prioriterer rationale over følelser. I en tid, hvor kunstig intelligens spiller en stigende rolle i mange brancher, herunder arkitektur, er det for eksempel vigtigt at forstå, hvordan man kan integrere AI i sin forretningsmodel.

En afgørende del af fremtidens forretningsmodel er den løbende samtale om strategi i ledelsesgruppen. Vi vil give dig chancen for at deltage i denne co-creation, hvor du inviteres helt indenfor i det strategiske maskinrum i en succesfuld virksomhed.

MODUL 5: BÆREDYGTIGHED OG CIRKULÆR ØKONOMI – 26. SEPTEMBER

Anders Munk Jepsen | Stifter og CEO i NORNORM

Vi skal udforske et af de mest presserende spørgsmål i vores tid - den grønne omstilling. For de fleste af os er denne omstilling stadig en uforståelig udfordring, og spørgsmålet er, om vi mangler vilje eller viden til at gøre de nødvendige ændringer. Dette dilemma er blevet endnu mere påtrængende, da EU kræver ændringer, de nye generationer insisterer på det, og vigtigst af alt, vores planet kræver handling.

Mens mange kan synes at tøve eller tvivle, er der heldigvis nogle få visionære sjæle, der tager udfordringen op. En af disse visionære er Anders Munk Jepsen, stifter og CEO af NORNORM.

Der er ingen tvivl om, at vi står over for en ny æra af forandring, og Anders Munk Jepsen og NORNORM er førende i denne revolution. Dette eventyr repræsenterer alt, vi drømmer om, men ofte har svært ved at forstå. Det er en invitation til at opleve en visionær leder og virksomhed, der inspirerer os til at tænke nyt og handle på vegne af vores planet og vores frem-tid.

MODUL 6: DANSK MULTITALENT BAG NYT DANSK IVÆRKSÆT-TEREVENTYR MED GLOBALE AMBITIONER – 07. NOVEMBER

Nikolaj Koppel | Co-founder & Director of Content hos Podimo

Opnå indsigt i Nikolaj Koppels alsidige og mangfoldige karriere, der har trådt ind i en lang række brancher. Nikolaj har skiftet job og branche adskillige gange i sit liv, hvilket inkluderer roller som klassisk pianist, journalist, TV-vært og forskellige ledende positioner inden for den danske kultur- og mediebranche. Dette modul udforsker hemmeligheden bag hans succes i at navigere en så alsidig karrierevej og udfordre konventionelle karrierevalg.

Derudover dykker vi ned i Podimo, et nyt dansk iværksættereventyr med globale ambitioner, hvor Nikolaj Koppel spiller en central rolle. Få indblik i hvordan man bryder med vanetænkning og finder modet til at forny sig, og lær af Nikolaj Koppels mangfoldige karriere og evne til at tage chancer. Find ud af, om der er en gylden formel for succes, som du kan tage med dig på din egen karrierevej.

EKSTRA-MODUL: CONSPIRACY & CELEBRATION – 10. DECEMBER

Thomas Sloth| Digital konsulent og foredragsholder

KL. 12:00 - 14:30: CONSPIRACY
Selv i virksomhedernes verden kan konspirationsteorier trives. Thomas vil afdække og diskutere, hvordan konspirationer kan tage form i forretningslivet. Dette modul handler om at identificere konspiratoriske tendenser og lære at beskytte sig mod dem. Tag med på en spændende rejse ind i konspirationernes verden og få en dybere forståelse af deres mekanismer, og hvordan de adskiller sig fra etablerede fakta og viden.

KL. 15:00 - 18:00: NETWORK SPECIAL
Du er inviteret til vores eksklusive åbent hus-arrangement, hvor vi fejrer Christians betydningsfulde milepæl; en meget rund fødselsdag. Dette er en unik mulighed for dig som tidligere eller nuværende medlem af SAL-ledernetværket til at deltage i en aften med professionelle samtaler og netværksmuligheder. Vi ønsker at skabe et eksklusivt rum, hvor du kan udvide dit professionelle netværk.

Datoer

Modul 1: 14. april 2021
Modul 2: 18. maj 2021*
Modul 3: 21. juni 2021
Modul 4: 26. aug. 2021
Modul 5: 07. okt. 2021
Modul 6: 24. nov. 2021

Alle moduler er fra kl. 09-16

Virtuelt PITSTOP I: 11. feb. kl. 14-16
Virtuelt PITSTOP II: 9. marts kl. 14-16

Sted

Alle moduler finder sted i København og omegn - med undtagelse af modul 2*.

*18. maj er i Odense, og vi kører sammen i bus. Forventet afgang / retur hhv. kl. 8:30 og 18:30.

Pris

At deltage på dette års ledernetværk koster 20.000 kr. eks. moms.

Deltagerantal

Der bliver 20-25 deltagere på dette års netværkshold.

Datoer

Modul 1: 17. april 2024
Modul 2: 16. maj 2024
Modul 3: 10. juni 2024
Modul 4: 29. august 2024
Modul 5: 26. september 2024
Modul 6: 07. november 2024
Bonus-modul: 10. december 2024

Alle moduler er som udgangspunkt kl. 8:30 - 16:00.

Sted

Alle moduler finder sted i København og omegn.

Deltagerantal

Der bliver 25-30 deltagere på dette års netværkshold.

Pris

At deltage på dette års ledernetværk koster 25.000 kr. eks. moms.

Vil du ringes op?

  Udvalgte deltagende virksomheder

  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image

  Hvorfor Stadil Advice Ledernetværk?

  Fordelene ved at være deltager på Stadil Advice Netværk er bl.a.:

  • Medlemskab af et professionelt faciliteret netværk, hvor fremmøde og loyalitet er stort.
  • Deltagelse i et fortroligt forum på 20-25 ambitiøse ledere.
  • Mulighed for værdiskabende sparring på højeste niveau.
  • Et ekstraordinært kompetent og professionelt fællesskab.
  • Personlig udvikling og lederudvikling som kommer dig selv, dine medarbejdere og din organisation til gode.
  • Dit vigtigste netværk nogensinde, hvor du glæder dig til at komme – hver gang.
  • Som deltager på et afsluttet årsprogram får man fortrinsret til gentegning det følgende år.

  Bliv en del af hele vores eksklusive ledernetværk

  Foruden deltagelse i dette program bliver du inviteret ind som medlem af hele vores eksklusive ledernetværk, som består af alle deltagere fra SAX, SAL og Board Work. Dette indebærer:

  • Netværksarrangementer.
  • Medlem af lukket LinkedIn-gruppe med adgang til mere end 100 andre ledere.
  • Ledelsesinspiration til din indbakke: Stadil Advice INSIGHTS.
  • VIP-oplevelser til fodbold og ishockey mm.
  • Du kan altid ringe eller skrive til Christian/Jane, hvis du har behov for sparring.

  Visionen

  At gøre de bedste bedre gennem sparring, inspiration og indsigt.

  Målet

  At netværket bliver Danmarks bedste netværk. For hver sæson bliver netværket stærkere, fordi deltagerne prioriterer netværket højt og typisk deltager flere år.

  Rammen

  En sæson består af seks møder, hvor vi hver gang har besøg af en inspirator. Inspiratoren er en person, der på en passioneret måde har skabt bemærkelsesværdige resultater. Inspiratorens opgave er at sætte scenen til en nærværende og intensiv dialog om et emne inden for ledelse og organisationsudvikling. Hvert heldagsmøde deles op i to halvdagsmøder, hvor du kan deltage i begge eller blot det ene.

  Formen

  Det er nødvendigt, at deltagerne er indstillede på at bidrage til et forum, hvor åbenhed og fortrolighed er nøgleordene. Det er essentielt, at deltagerne bruger energien på dels at overføre inspirationen fra inspiratoren til eget lederunivers, snarere end en vurdering af inspiratorens situation. Deltagerne er parate til at give og modtage feedback og prioriterer højt at deltage til møderne.

  Holdet

  Holdet er en blanding af ambitiøse ledere, der har det til fælles, at de vil udvikle sig videre fra et højt niveau til et endnu højere. Nogle af holdets medlemmer er tidligere deltagere på vores netværkshold, mens andre er nye. Også denne sæson vil der være særligt fokus på at integrere holdet til en sammentømret enhed – et fællesskab.

  Har du spørgsmål eller ønsker info?

  "Netværk betyder rigtig meget i min funktion. Det har taget 10-15 år at bygge mit professionelle netværk op, både i Danmark og internationalt.

  Jeg bruger aktivt mit netværk til vores medlemmer, de spørger om alt mellem himmel og jord, og jeg ved altid hvem jeg kan tage fat i, hvis jeg ikke selv kan svare på spørgsmålet. Det handler om at få og dele viden. Helt kort.

  Det kræver tålmodighed at udvikle sit netværk. Første gang jeg var med til Folkemødet, tænkte jeg, at det var ikke mit netværk, mit game, men så går man i gang med at bygge relationerne og netværket op i den sammenhæng. Det kan sagens tage tre-fire år.

  Hos Stadil Advice Ledernetværket handler det om at få sparring, afprøve nogle idéer i et frit forum. Om at få inspiration fra nogle som ikke er i branchen, det er meget brugbart og værdifuldt. "

  Ulrikke W. Krogbeck

  Vicedirektør for Medlemsservice & Brancheudvikling i Danske Advokater

  ”Det, jeg har fået ud af netværket, er ganske enkelt: Opdrift. Luft under vingerne og har fået introduceret nye vinkler og inspiration. Som i Jonathan Havmåge, hvor moralen er: ”Den, der flyver højst, ser længst.” Det er godt at blive udfordret og budt noget uventet.

  Væk fra det indforståede, selvopfyldte profetier og væk fra skolelærer-jargonen. At vi i netværket kommer fra alle mulige professioner, er virkelig inspirerende og givende. Netværket bliver som et åndehul, hvor tiden og rummet er til gøren sig tanker og refleksion.”

  Barbro Saul

  Daglig leder i Næstved Kommune

  Skriv eller ring direkte til Christian Stadil på cs@stadil-advice.dk eller 20 14 78 45, hvis du har spørgsmål til SAL23 (Stadil Advice Ledernetværk 2023) eller ønsker at deltage.