Forside Netværk

Netværk

Lederfunktionen kan være en ensom fornøjelse. Kom med i en af vores netværksgrupper og bliv udfordret blandt ligeværdige og fortrolige sparringspartnere. I Stadil Advice driver vi i eget regi professionelle netværk for både ledere og topledere, vi faciliterer desuden netværksgrupper for andre udbydere, og så tilbyder vi et gratis online netværkskursus.

Vi har stor erfaring med at facilitere netværksgrupper, da vi har gjort det i mere end 10 år. Derudover underviser vi i at starte netværk op og facilitere dem, og vi har en erfaringsbaseret værktøjskasse med øvelser, som vi underviser i at bruge.

Læs nedenfor om de forskellige netværksydelser, vi tilbyder i Stadil Advice.

Executive netværk for topledere - få dit eget advisory board

Netværk for topledere

Mange topleder oplever fænomenet professionel ensomhed, hvor de mangler sparringspartnere og netværk.
Netværk for topleder er netop dét forum, mange topledere efterspørger, hvor de kan tale frit om arbejdslivet på toppen.

Ledernetværk 2023

Specifikke emner som digitalisering, bæredygtighed, tiltrækning af medarbejdere, energipriser og inflation er eksempler på udfordringer, der er højaktuelle, og som ledere – afhængig af konteksten – skal forholde sig til i 2023 og årene frem. Som leder skal du bidrage til: lederskab, følgeskab og fællesskab. Tre ord, der både hver for sig og tilsammen betegner behovet netop nu. Dette års netværk bliver helt specielt!

Stadil Advice Ledernetværk 2023
Facilitering af netværk

Facilitering af netværk

Ambitiøse netværk skal faciliteres og ledes professionelt. Vi underviser i netop dette emne, hvor vi bl.a. guider jer til at finde målet med jeres netværk, at blive gode netværksfacilitatorer og få viden om indhold, rammer og processer for netværk.

Strategisk networking

Vi rådgiver ledere og virksomheder med at nå deres mål. Igennem virksomhedens netværk ligger nøglen til succes. Igennem vores forløb vil I lære, hvordan man strategisk vælger og professionelt gennemfører sine netværksaktiviteter.

Strategisk networking for ledere og medarbejdere
Minikusus: Bliv en bedre netværker

Sådan bliver du en bedre netværker

Vi har lavet et online minikursus kaldet “Sådan bliver du en bedre netværker.” Vi mener nemlig, at alle kan lære at blive bedre til at netværke og dermed høste de mange fordele. Kurset består af seks videoer, hvor Jane præsenterer dig for konkrete kompetencer og øvelser, som du kan arbejde med lige med det samme.