Forside Netværk for topledere

Netværk for topledere

SA Executive Netværk, SAX

Lars Løkke har sagt det, Birgit Aaby har sagt det: Mange topledere oplever fænomenet professionel ensomhed som en naturlig og uundgåelig konsekvens af deres position. Der er koldt på toppen, det er svært at finde ligeværdige og fortrolige sparringspartnere indenfor konteksten af deres egen organisation.

Toplederne har som følge heraf behov for at have et fortroligt og relevant forum. Et forum, hvor afgørende professionelle situationer og beslutninger kan drøftes uden taktiske og politiske overvejelser og uden risiko for at blotte sig.

Ledere har behov for sparring

Vi har scannet henover de tusindvis af professionelle møder, tiden som selvstændig har budt på, og lederes behov for sparring og feedback er det mest efterspurgte emne.

I den forbindelse fik vi udarbejdet rapporten “Lederes Behov for Sparring” på baggrund af 107 forskellige lederes svar.

Foruden grafer over besvarelserne vil du i løbet af rapporten finde vores personlige indsigter og anbefalinger, som vi håber vil gavne dig.

Vidste du det om landets ledere?

50%
Føler sig i høj grad professionelt ensomme
56%
Ønsker ofte at sparre med et professionelt netværk
67%
Af alle ledere ønsker at sparre med andre ledere
57%
Foretrækker små netværk med maks. 8 deltagere

Vores ledernetværk

Mange topledere efterspørger et formelt og tæt netværk, hvor alle deltager på lige vilkår og er lige så konsistente i deres fremmøde som i en almindelig virksomhed. Der ligeledes kan skabe mulighed for, at professionel samhørighed opstår.

Vi har med udgangspunkt i god vejledning fra en række topledere udviklet konceptet SA Executive Network for ambitiøse topledere.

Pris pr. person: 22.500 kr. ekskl. moms pr. sæson.

Foruden deltagelse i dette program bliver du inviteret ind som medlem af hele vores eksklusive ledernetværk, som består af alle deltagere fra SAX, SAL og Board Work. Dette indebærer:

 • Nytårskur, inspirations-boosters, PITSTOPs og andre netværksarrangementer.
 • Medlem af lukket LinkedIn-gruppe med adgang til netværk af 100 andre ledere.
 • Månedlig ledelsesinspiration: INSIGHT & INSIDE - Stadil Advice Network News.
 • VIP-oplevelser til fodbold og ishockey ad hoc.
 • Du kan altid ringe eller skrive til Christian eller Jane, hvis du har spørgsmål eller har brug for sparring.

Dit udbytte ved SA Executive Network

 • Deltagelse i et fortroligt forum på maks. 8 ambitiøse topledere
 • Mulighed for værdiskabende sparring på højeste niveau
 • Et ekstraordinært kompetent professionelt fællesskab
 • Dit vigtigste netværk nogensinde - hvor du glæder dig til at komme hver gang

Dermed er ledernetværket IKKE...

 • Et stort upersonligt netværk med høj afbuds-/udeblivelsesprocent
 • Båret af indlæg udefra, men derimod deltagernes egne bidrag
 • Store anlagte middage på konferencehoteller

Et udpluk af tidligere og nuværende deltagere

Danske Advokater
e-boks
Vækstfonden
Danica Pension
Københavns Universitet
Bording Danmark

Testimonials

I Stadil Advice Executive Network ved man, at det, man siger, ikke kommer videre – og man får ufiltreret svar fra andre ligesindede ledere. Det er rart at føle sig forstået og mødt af ledere, der har samme udfordringer som jeg selv. Nogle ting kan jeg ikke dele med andre fra min virksomhed, så her bruger jeg netværket.

Det har hjulpet mig med at blive bedre til at håndtere hverdagens udfordringer. Det kan være en ensom rolle at være topleder, men nu føler jeg mig ikke længere alene. I netværket kan jeg hente inspiration og sparring i et fortroligt og åbent miljø. Jeg får energi og motivation og går altid fra møderne med nye idéer.

Finansdirektør

Internationalt rådgivningsfirma med over 200 ansatte

Jeg har selv arbejdet sammen med Jane og Christian i snart 20 år. Det er derved blevet en vigtig del af mit lederskab.

Stadil Advice Executive Network har givet mig et fortroligt ledernetværk, jeg ikke havde før, og jeg har haft mulighed for at møde nogle af Danmarks mest kendte ledere – og komme helt tæt på. Jeg modtager hele tiden inspiration og feedback på aktuelle forhold, og jeg hører om de nyeste teorier og metoder til fortsat fornyelse af min lederrolle.

Netværket hjælper mig til at forny og udvikle mig som leder, og vi bliver guidet til, hvordan man i praksis gør en forskel som leder - igennem opbyggende selvrefleksion og udvikling. Et netværk, der bliver ved med at give - stor tak for det!

Søren Ellegaard

Administrerende direktør i Geoinfo A/S

Via ledernetværket har jeg mødt andre ejerledere som mig selv. Vi har udviklet en tillid til hinanden, og der er 100 % fortrolighed med alt, hvad der bliver talt om. I ledernetværket har jeg haft mulighed for at møde ligesindede, der forstår, hvordan jeg har det, og hvad jeg går igennem – for de har det på samme måde.

Det er utroligt befriende og givende at være del af et tæt og fortroligt netværk, og ved hjælp af sparringen og feedback fra ligesindede, har jeg udviklet mig selv som leder.

CEO

Ingeniørfirma med over 100 ansatte

Jeg er rigtig tilfreds med at være en del af SAX (Stadil Advice Executive Network) - det rammer lige præcis mine netværksbehov for mindre lukket fortroligt rum og nogle fantastiske og meget forskellige med- og modspillere.

Jeanette Obling

Senior Director i Ørsted

Igennem netværket har jeg skabt mange gode kontakter, som jeg har brugt i mit professionelle virke. Det bedste har været, at jeg har kunne sparre med nogen, som ikke var blandet ind følelsesmæssigt eller professionelt. Samtidig har det givet mig blod på tanden til at udvikle mig selv og min karriere.

Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til både Jane og Christian, som formår at sætte det rigtige hold og sætte scenen for en masse god og lærerig inspiration.

Henriette Bjerg Persson

Chef for Indkøb og Bogholderi i Alm. Brand A/S

Kom godt i gang - book en strategisamtale

Får du udnyttet de muligheder, der ligger i netværk og netværksgrupper? Vi giver dig en gratis og uforpligtende telefonsamtale om emnet. Her er, hvad du kan forvente af vores snak:

 • Du bliver skarpere på, hvor der er plads til forbedringer som netværker.
 • Du får gode råd til, hvilke netværksgrupper der vil passe til dine udfordringer og situation.
 • Du får input til en plan for, hvordan du vil realisere dine mål.

Samtalen varer ca. 30 minutter, og vi sender dig et par forberedelsesspørgsmål inden.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Skriv eller ring direkte til Christian Stadil på cs@stadil-advice.dk eller 20 14 78 45, hvis du vil høre mere om SAX, Stadil Advice Executive Network.