Forside Strategisk networking

Strategisk networking

Vi rådgiver virksomheder af alle typer og størrelser i at få formuleret og eksekveret deres netværksstrategi. Mange virksomheder/organisationer har et formuleret ønske om at være “tæt på kunden” og om at “bygge langvarige relationer til kunden”. Men de har ofte ikke færdiggjort deres tanker om, hvordan indsatsen skal struktureres og måles. I Stadil Advice har vi mange års erfaring med, hvordan man sikrer, at alle rykker tættere sammen og samtidig tættere på kunderne.

Strategisk networking for ledere og virksomheder

Vi designer og gennemfører lederprogrammer, hvor målet er et fælles overblik over, hvordan man strategisk vælger og professionelt gennemfører sine netværksaktiviteter. Der udarbejdes konkrete drejebøger, f.eks. for hvordan man optimerer sin værtsrolle i forbindelse med kundearrangementer. Vi har i den forbindelse udarbejdet to koncepter, Netværksskolen og Netværksledelse.

“Corporate Networking – strategisk ledelse af virksomhedens netværk” skrevet af Christian Stadil og Christian Waldstrøm udkom i 2009 på Gyldendal Business.

Jægersborg Allé 1D, Charlottenlund