Forside Executive Coaching

Executive Coaching

Executive lederrådgivning

For mange ledere er resultater og fremgang i fokus, mens daglig ledelse, samt motivation og udvikling af medarbejderne til tider kan opleves som en vanskelig opgave. Vi har mange års erfaring med at coache ledere i at anvende deres ressourcer rigtigt, så organisationen og medarbejdere bevæger sig i samme retning, som ejerlederen ønsker det.

Rådgivning er det væsentligste middel i dialogen/coachingen. Du kan som leder forvente at forlade mødet med nogle konkrete forslag til, hvad der skal til for at lykkes med dine udfordringer. Kemien i rummet er selvsagt vigtig, så der kan skabes den nødvendige tillid, tryghed og åbenhed (professionel sårbarhed).

Vigtigst af alt for at lykkes er dog, at du ikke er ”offer”, men derimod som coachee ”ejer” din udfordring. Så kan vi sammen få noget til at ske, fordi vi tror på, at ledelse er at få noget til at ske, som ikke sker af sig selv.

Vi bygger min rådgivning på mere end 25 års erfaring med lederudvikling og cases, ligesom vi gennem vores erfaringer i forskellige bestyrelser og advisory boards kender til svære beslutningers DNA.

Skræddersyede lederprogrammer

Hos Stadil Advice designer og gennemfører vi skræddersyede lederprogrammer. Vi sætter os ind i jeres organisation, og på baggrund af grundig research finder vi ud af, hvad der tilfører jer værdi. Vi sætter succeskriterier op, således at vi kan måle en effekt af indsatsen.

Individuelt lederforløb

Et individuelt lederforløb udformes typisk som et 10- eller 20-timers “klippekort”. Her kan vi som coaches sammen med leder i fællesskab aftale temaer, varighed og møderække – og ikke mindst afstemme forventninger. Vi mødes som regel hos os i Charlottenlund. Kontakt os gerne for specifikke ønsker.

Tre typer coaching-scenarier

Kreative sessioner

Når noget kompliceret skal løses. Vi har flair for at konstruere modeller og løsningsmodeller, som ”connecter the dots”.

Målgruppe: Alle ledere.

Forløb: Oftest kortere forløb på 3-5 sessioner.

Leder- og organisationsudvikling

Som syntese, hvor beslutninger som coachee træffer har stor impact og derfor vendes og drejes. Strategi, proces, timing, kommunikation og implementering en vigtig del af overvejelserne.

Målgruppe: Executive og leder for ledere

Forløb: Oftest 6-10 sessioner.

Personlig udvikling

Personlig udvikling som forudsætning for at udvikle sit lederskab, og blive mere senior i sin ledelse.

Målgruppe: Talenter, hvor fagligheden er stor på flere niveauer, og hvor såvel leder som organisation har ambitioner på lederens vegne.

Forløb: Oftest forløb over længere tid, fx op til 2 år.

Executive coaching testimonials

Min oplevelse af 2018 er, at jeg brugte en krise som afsæt til at få vendt min virksomhed (i bred forstand) til det, det skal være. 2019 ser helt anderledes ud. Min bog er allerede fyldt op af opgaver (som kan faktureres) og tilmed er i overensstemmelse med de ting, jeg ønsker at lave.

Noget af det og det, der sidenhen kommer til, får måske en betydning. Går det sådan, kan du hygge dig med, at du har en stor andel i den bule, jeg slår i universet.

Du er en fandens karl – én af dem, der har noget af have det i. I min verden bliver dét ikke bedre. Jeg ser frem til møderne i det nye år.

Rasmus Johnsen

Idémand og chef-ideolog bag Cold Hawaii

Christian har været en vigtig forretningspartner og coach for mig i min tid, da jeg opbyggede Cognos i Danmark.

Hans evne til at lytte og give vejledning til både personlige og forretningsmæssige værdier har resulteret i succes for både Cognos og mig selv.

Jeg vil stærkt anbefale andre at studere Christians passion på skrift om netværk. Læs hans bøger! Der er mere at komme efter.

Arne Hoff Jørgensen

Entrepreneur

Leder- og forretningsudvikling

På “redskabssiden” har vi i Stadil Advice mange års erfaring med at vælge de bedste og mest relevante ledelsesredskaber, som matcher forretningsstrategien. Det er derfor, de to elementer – redskaber og indsigter – hænger uløseligt sammen. Hvis der skal opnås resultater, så går leder- og forretningsudvikling hånd i hånd. Vi træner jo for at opnå resultater.

Gør de bedste bedre

At arbejde med “de bedste” kræver en respektfuld og ydmyg tilgang. Vi anerkender, at de bedste kender deres faglighed. Vi udfordrer og skaber rammerne og vækstbetingelserne for den faglighed, som er helt essentiel og uvurderlig.

Et forløb med ledelsescoaching kan bestå af følgende moduler:

  • Grundlæggende ledelse: Hvad skal jeg være opmærksom på?
  • Min motivation som leder: Hvilken type er jeg motivationsmæssigt? Hvad betyder det for mit lederskab? Hvorfor vil andre ledes af mig?
  • Min evne til at skabe resultater: Hvilke mål sætter jeg op for mig selv og min afdeling? Hvordan når vi dem?

Charlottenlund Stationsplads 2