5 podcasts til din sommer

-

Er du en af dem, hvor der efter velfortjent sommerferie venter en ny uforudsigelig og formentlig forandret hverdag?

Bud på fremtiden er der mange af. I Stadil Advice hører vi om alle mulige scenarier, og der er ingen tvivl om, at der tænkes mange tanker om, hvad de nye paradigmer bliver. Det bliver spændende at følge.

Vi hører gerne fra dig, hvis du eller din virksomhed har tænkt kreative og måske endda geniale tanker om fx nye og bedre måder at arbejde på.

Udvikling af tilgængelig viden 

Noget af det nye positive for os at se er, at adgangen til (ofte gratis) viden er eksploderet. I gamle dage ventede vi på, at store kanoner kom til Danmark, deltog i dyre konferencer eller uddannelser, hvor man selv betalte i dyre domme. Sådan er det ikke længere… Du kan nu sidde hjemme i sofaen og blive koblet til de allerbedste inspiratorer fra hele verden, nemt og billigt.

Vores yngste søn syntes, at det var vildt sejt, at jeg (Jane) havde deltaget i en online workshop med Jordan Belfort, Børsmægleren som filmen ”The Wolf of Wall Street” er baseret på. Hvis det ikke havde været for COVID-19, var det aldrig sket.

Det kan næsten synes helt uoverskueligt at vælge blandt så mange udbydere, så derfor har vi udvalgt nogle af de podcasts eller personer, som vi har stor fornøjelse af at lytte til og blive klogere af.

Samtidig vil vi ønske dig en skøn sommer, hvad end den byder på. Store dele af verden er stadig et lukket land for turister, så ferierne kalder formentlig på alt indenfor Europa.

Samling af vores favoritter

Troels Bech – Deltagerne på SAL 21 kan glæde sig til at møde Troels på modul 6 til november.

Morten Münster – Glæd dig til at høre Morten fortælle om adfærdsændringer og hvorfor forandringer er så svære at udføre i praksis.

Zetland – ok, ikke helt gratis, men tag en prøveperiode og genopdag lysten ved kompetent og relevant nyhedsformidling.

Yoga Nidra – gratis app udviklet af Fonden for Mental Sundhed, et eldorado af guidede meditationer og mindfulnessprogrammer.

Adam Grant – En af tidens store tænkere byder på podcasts med andre store tænkere, blandt andre Brené Brown og Daniel Kahneman.

Rigtig god sommer til dig – og god lyttelyst.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste artikler

Ugens mest læste