Forside Stadil Advice Ledernetværk 2020

Stadil Advice Ledernetværk 2020

Leadership 2020+

Vi har i årets plan valgt at sammensætte et program med den ambition at sætte spot på det mest kraftfulde lederskab anno 2020.

Vi har talt med succesfulde ledere, inddraget erfaringer fra vores rådgivningsopgaver og lyttet til professorerne på CBS, og ud af det er der kommet seks forskellige discipliner. De seks discipliner, Presence, Possibilities, Performance, Process, Power og Passion, er essentielle og påvirker alle det syvende P, nemlig People.

De seks discipliner

På første modul stiller vi skarpt på Possibilities, fordi vi som professionelle altid skal være opmærksomme på, hvilke muligheder der er fremadrettet. Den begivenhed, som siden Berlinmurens fald har betydet mest for den globale dagsorden i forretningsverdenen er FN’s 17 Verdensmål, som på kun fem år er en indarbejdet del af sproget i forretningsverdenen. Vi skal bl.a. møde direktør i Realdania Jesper Nygård.

På andet modul handler det om Performance. Mange ledere og virksomheder synes, at det er svært at få sat struktur og skik på målsætning og opfølgning på de indsatser, som lederen iværksætter, på en måde, så det samtidig motiverer medarbejderne. Det kan tidligere topchef Tørk Furhauge, derfor er han modulets inspirator.

Process er en ledelsesdisciplin, som der er skrevet metervis af bøger om, så glæd dig til at høre, hvordan en person i svære jobs og situationer er lykkedes at få folk med på en rejse. Topchef igennem mange år Karen Hækkerup har prøvet lidt af hvert og har haft en stor karriere, men kun ved at få folk med sig, har hun kunnet lykkes.

Power kan blandt andet oversættes som magt, kraft, indflydelse og gennemslagskraft. Det er vores opfattelse, at disse danske ord hver for sig er for små, men sammen indrammer de virkelig det ansvar, den forpligtelse og den vigtighed, som en leder bør have for at kunne agere langsigtet og effektfuldt. Vi møder direktør og chefredaktør for Børsen Bjarne Corydon.

Begrebet Presence kan forstås på flere måde. Den oplagte betydning er nærvær og nutid. Men hvordan forvalter jeg som menneske og som leder den udfordring at være nærværende i takt med, at livstempoet stiger? På femte modul møder du yoga- og meditationslærer Lila Lutz.

Passion er et begreb, som vi tillægger enorm betydning, fordi det er menneskers energikilde. Mennesker med passion formår at inspirere og smitte deres omgivelser, så ekstraordinære resultater nås. Vi møder et utroligt passioneret menneske og leder her, nemlig TV2’s direktør Anne Engdal Stig Christensen.

Alle indlægsholderne er nået langt i deres karrierer og har derfor meget på hjertet. Fordelen ved dette ledernetværk er, at inspiratorerne skræddersyer deres præsentationer, og du har altid chancen for at udfordre indlægsholderen med dit behov for viden. På modulerne er der ligeledes sat tid af til, at holdet selv, typisk i grupper, hjælper hinanden med egne cases.

Datoer

Modul 1: 04. maj 2020
Modul 2: 17. juni 2020
Modul 3: 18. august 2020
Modul 4: 06. oktober 2020
Modul 5: 26. oktober 2020
Modul 6: 24. november 2020

Alle moduler er fra kl. 09-16

Deltagerantal

Der bliver 20-25 deltagere på dette års netværkshold.

Sted

Alle moduler finder sted i København og omegn - med undtagelse af modul 6.

Pris

At deltage på dette års ledernetværk koster 20.000 kr. eks. moms.

Datoer

Modul 1: 04. maj 2020
Modul 2: 17. juni 2020
Modul 3: 18. august 2020
Modul 4: 06. oktober 2020
Modul 5: 26. oktober 2020
Modul 6: 24. november 2020

Alle moduler er fra kl. 09-16

Sted

Alle moduler finder sted i København og omegn - med undtagelse af modul 6.

Pris

At deltage på dette års ledernetværk koster 20.000 kr. eks. moms.

Deltagerantal

Der bliver 20-25 deltagere på dette års netværkshold.

Vil du vide mere?

  4. maj 2020

  Modul 1: Possibilities

  Jesper Nygård | Direktør, debattør og bestyrelsesmedlem

  Vi møder Jesper Nygård, der forklarer om, hvad Verdensmålene er, og hvordan man kan og bør arbejde med dem. Vi hører om, hvordan man kan indbage dem i strategier, forretningsmodeller, kommunikation og årsrapport. Og at dette ikke blot skal være endnu et CSR-afsnit i årsrapporten, men konkrete handlinger, der styrker forretningen. Vi hører også kort om hvad Realdania er for en størrelse, og hvordan de arbejder med Verdensmålene.

  Herefter lægger vi op til en aktiv dag, hvor du får arbejdet med verdensmålene i relation til din virkelighed. Christian har specialiseret sig i at holde workshops med virksomheder, så Verdensmålene bliver en integreret del af ledernes dagligdag, og vil i forlængelse af Jespers indlæg facilitere processen for deltagerne.

  17. juni 2020

  Modul 2: Performance

  Tørk Furhauge | CEO, kommerciel og innovativ leder

  Tørk Furhauge har mange års erfaring med at stå i spidsen for en strategi med målsætninger og dertilhørende forandringer. Han nyder at motivere sine folk omkring sig, at gå nye og kreative veje og sammen fejre succeserne. Herunder vigtigheden af at spotte forskelle mellem, hvad der motiverer mennesker, og Tørk har udviklet sin egen model i den forbindelse.

  Tørk mestrer balancen mellem selv at være i marken, men også at stå fast på egne stærke værdier, som han også styrer efter. Dette autentiske lederskab gør ham unik, og vi skal høre om hans rejse med sin ledelsesstil og de valg og fravalg, som det har kostet. Han har arbejdet for store brands som Carlsberg, Pågen, Coca-Cola, Løgismose Meyers, og er i dag engageret i flere projekter, hvor relativt nystartede enheder skal vokse – fasen kaldes ”direction” og efterfølger ”creativity”-fasen i Larry Greiners teori: ”The five phases of growth”, som Tørk også vil berøre.

  18. august 2020

  Modul 3: Process

  Karen Hækkerup | Generalsekretær UNICEF Danmark

  Karen Hækkerup har i sin karriere beklædt mange tunge poster, som har givet hende adgang til alt fra en regerings inderste maskinrum som medlem af regeringens interne koordinationsudvalg, til topledelsen i en stor erhvervsorganisation med milliardomsætning. I dag er Karen Generalsekretær i en dansk FN-organisation, nemlig UNICEF Danmark.
  Karen vil fortælle om sin tilgang til at udøve ledelse i de forskellige roller, hun har haft som eksempelvis justitsminister, fødevare- og landbrugsminister, social- og integrationsminister m.m.

  Karen vil lave nogle nedslag fra nogle af de situationer, der har krævet lidt ekstra snilde og fordret en vis robusthed og strategisk overblik at lande på benene i. Der bliver ikke tale om afsløringer af statshemmeligheder, men et indblik i nogle af de dilemmaer, situationer og ledelsesopgaver, som, Karen syntes, har udviklet hende mest. Disse indblik er velegnede til at genfortælle om, hvordan man som topleder klarer at drible sig igennem medier og politisk pres uden at miste fokus på at ville udvikle sit arbejdsområde og samtidig være med til at gøre en forskel.

  6. oktober 2020

  Modul 4: Power

  Bjarne Corydon | CEO og chefredaktør på Børsen

  Vi møder Bjarne Corydon, hvis opgave nu er at sikre, at Børsen er relevant for erhvervslivet nu og i fremtiden.
  I kan se frem til at møde en mand, der i den grad brænder for økonomi og vækst, samtidig med at han har en dyb forståelse for, hvordan digitalisering og automatisering transformerer vores samfund og virksomheder.

  Med sine rødder i politik, McKinsey og nu Børsen vil han give sit bud på, hvad fremtidens lederskab skal tage højde for, og hvilke indefra- og udefrakommende faktorer der skal navigeres ud fra.
  Hvilke råd kan Corydon give til såvel store som mindre virksomheder? Bjarne inviterer os til, at alle spørgsmål uden undtagelse kan stilles, også gerne de kritiske og svære.

  26. oktober 2020

  Modul 5: Presence

  Lila Lutz | Yoga- og meditationslærer

  Lila Lutz er en af Danmarks førende yoga- og meditationslærere, som igennem de sidste 20 år har arbejdet dedikeret med at bringe ro, balance og ny glæde til stressramte og folk med en travl hverdag. Både gennem yoga og bevægelse og med healing.

  Vores krop er vibrerende og indeholder forskellige frekvenser, men når vi er stressede eller bekymrede over lang tid, blokerer det vores flow og velvære i kroppen. Kroppen sænker simpelthen sin frekvens, sin vibration, til en langsommere og lavere vibration og bruger mere energi på at holde igen og være stagneret. Det påvirker vores organer og celler.
  Lila arbejder med at kombinere bevægelse og mindfulness, med øget opmærksomhed på både åndedræt og sanserne, til at komme ud af hovedet og ned i kroppen, så der kan mærkes mere ro og energi efterfølgende.

  24. november 2020

  Modul 6: Passion

  Anne Engdal Stig Christensen | CEO på TV2

  Anne er et inkarneret TV-menneske med en lang og imponerende erfaring fra alle sider af TV-branchen. I hende kombineres det kommercielle med public service-tankegangen.

  Christian mødte hende i sin tid, da han igennem ti år var rådgiver/coach for SBS TV, og vi skal høre om hendes rejse og at gå hele vejen til at blive udnævnt som administrerende direktør. Udgangspunktet var passionen for TV-mediet, indholdet og programmerne til nu at være topleder.

  Hvordan holder hun passionen for indholdet og TV i live, hvilke råd vil hun give til andre, hvordan har hun oplevet forandringen fra fageksperten til øverste leder? Hvordan overlever man som virksomhed i en branche, som er i opbrud?

  Hvorfor Stadil Advice Ledernetværk?

  Fordelene ved at være deltager på Stadil Advice Netværk 2020 er bl.a.:

  • Du deltager i et fortroligt forum med andre ambitiøse ledere.
  • Du kan få værdiskabende sparring på højeste niveau.
  • Du bliver en del af et ekstraordinært kompetent og professionelt fællesskab.
  • Du får personlig udvikling og lederudvikling, som kommer dig selv, dine medarbejdere og din organisation til gode.
  • Det bliver dit vigtigste netværk nogensinde, hvor du glæder dig til at komme – hver gang.

  Alumni-netværk

  Foruden deltagelse i netværket bliver du også en del af vores Alumni-netværk, hvilket indebærer:

  • Nytårskur, PITSTOP og andre arrangementer.
  • Medlem af lukket LinkedIn-gruppe med adgang til netværk af andre ledere.
  • Månedligt viewpoint INSIGHT & INSIDE - Stadil Advice Network News.
  • Adgang til inspirationsarrangementer.
  • VIP-oplevelser på Brøndby Stadion ad hoc.
  • Du kan altid ringe eller skrive til Christian eller Jane, hvis du har brug for svar eller sparring.

  Rammen

  En sæson består af seks møder, hvor vi hver gang har besøg af en inspirator. Inspiratoren er en person, der på en passioneret måde har skabt bemærkelsesværdige resultater. Inspiratorens opgave er at sætte scenen til en nærværende og intensiv dialog om et emne inden for ledelse og organisationsudvikling. Hvert heldagsmøde deles op i to halvdagsmøder, hvor du kan deltage i begge eller blot det ene.

  Formen

  Det er nødvendigt, at deltagerne er indstillede på at bidrage til et forum, hvor åbenhed og fortrolighed er nøgleordene. Det er essentielt, at deltagerne bruger energien på dels at overføre inspirationen fra inspiratoren til eget lederunivers, snarere end en vurdering af inspiratorens situation. Deltagerne er parate til at give og modtage feedback og prioriterer højt at deltage til møderne.

  Holdet

  Holdet er en blanding af ambitiøse ledere, der har det til fælles, at de vil udvikle sig videre fra et højt niveau til et endnu højere. Nogle af holdets medlemmer er tidligere deltagere på vores netværkshold, mens andre er nye. Også denne sæson vil der være særligt fokus på at integrere holdet til en sammentømret enhed – et vinderhold.

  Vores inspiratorer i 2019

  Sidste år mødte deltagerne seks inspiratorer, der alle havde skabt ægte resultater gennem lederskab, der kunne mærkes. Programmet var relevant, nærværende og engagerende, og deltagerne fik besøg af Torbjørn Sindballe, Sven Kolstrup, Birgit Aaby, Jesper Lok og Alfred Josefsen.

  Skriv eller ring direkte til Christian Stadil på cs@stadil-advice.dk eller 20 14 78 45, hvis du har spørgsmål til SA Ledernetværk 2020 eller ønsker at deltage.