Forside Ledernetværk 2022

Ledernetværk 2022

PÅ JAGT EFTER VINDERSTRATEGIER

Med årets program stiller vi skarpt på, hvad vinderstrategier består af, og hvordan man lykkes med dem. Vi ønsker at præsentere et program, hvor du møder mennesker, som har fundet vejen ind til deres vinderstrategi og som er parate til at dele dem med SAL22-holdet. Vi håber derved at tiltrække deltagere, som via deres potentiale og ambitioner, er nysgerrige på hvordan mødet med inspiratorerne kan bidrage til udvikle og raffinere deres egne vinderstrategier.

Vi har tilmed valgt et symbol, som skal være vartegnet for vores program i år: ✌️

V-TEGNET SIGNALERER OPTIMISME, DRØMME OG ”AT DER ER STYR PÅ DET”

Vi kender alle til V-tegnet som det mest globale bud på et tegn, som på et split-sekund kan skabe en optimisme om en sejr og en alt er som det skal være hos tilskuerne. Tegnet er nok blevet mest kendt med Winston Churcills to fingre, der markerer optimismen om den endelige sejr.

For at forstå hvorfor tegnet, skal vi dykke ned i historien.

I begyndelsen af 2. verdenskrig, hvor mange belgiere støttede kampen mod Tyskland ved at skrive bogstaverne RAF med kridt allevegne, foreslog radioreporteren Victor de Laveleye, at man skulle tilføje et V for vrijheid (nederlandsk for “frihed”). V står også for sejr på engelsk (victory) og fransk (victoire). Ideen blev taget op af BBC, der 20. juli 1941 lancerede en kampagne med et budskab fra Churchill til det besatte Europa. Winston Churchill benyttede herefter V-tegnet til at symbolisere håbet om sejr i verdenskrigen.

Optimisme og drømme genererer stærke følelser om tro og håb, og som bekendt kan ”tro flytte bjerge”, og når mange forsøger at ”flytte de samme bjerge”, så kan vi sammen rokke de mest tunge og umulige udgangspunkter. Optimismen og drømmen kan også få en til at fastholde en indsats, som man har gang i eller mobilisere de sidste ressourcer i en større kraftanstrengelse.

HOP MED PÅ BØLGEN

Der er mange positive tendenser, som danske ledere efter snart to års corona-krise kan lade sig inspirere af, men virkeligheden ser jo meget forskellig ud afhængig af hvilke branche, organisation og markedsvilkår som man er en del af. 

Men uanset udgangspunktet skal man som leder skabe en optimisme og en drøm om fremgang, medgang, sejr, gevinster, forbedringer og bedre tider.

Lad os i 2022 på disse seks moduler hoppe med på bølgen af optimisme og drømme.

Seks vinderstrategier

Vi vil med årets SAL-program gøre et forsøg på at overføre det positive tegns magi til erhvervslivet. Først kom vi frem til seks personer som repræsenterer seks meningsfulde betydninger af V-tegnet og dermed seks vinderstrategier:

Vedholdenhed, vilje, virkelyst, væsentlighed, visioner og viden.

Igen i år vil vi fremhæve, at alle seks er vigtige og at du skal finde frem til din egen fortolkning af de seks vinderstrategier for at få ”brikken fyldt op med oste”.

På de kommende sider kan du læse om de seks personer, der på seks moduler vil fortælle om deres erfaringer. Ingen går gennem livet uden modgang, og netop modgangen kan vise danne basis for at blive skarpere omkring sine vinderstrategier. Så vi vil udfordre inspiratorerne til også at dele ud af deres taberstrategier, der har været med til at gøre dem klogere undervejs.

Inspiratorerne vil skræddersy deres præsentationer, og du har på alle møder chancen for at komme helt tæt på og udfordre dem med dit behov for input. Til hvert modul fremsender vi materialer, der understøtter dagens inspirator og tema, og efterfølgende modtager du et anvendelsesorienteret referat fra mødet.

Vel mødt på SAL22.

Datoer

Modul 1: 14. april 2021
Modul 2: 18. maj 2021*
Modul 3: 21. juni 2021
Modul 4: 26. aug. 2021
Modul 5: 07. okt. 2021
Modul 6: 24. nov. 2021

Alle moduler er fra kl. 09-16

Virtuelt PITSTOP I: 11. feb. kl. 14-16
Virtuelt PITSTOP II: 9. marts kl. 14-16

Sted

Alle moduler finder sted i København og omegn - med undtagelse af modul 2*.

*18. maj er i Odense, og vi kører sammen i bus. Forventet afgang / retur hhv. kl. 8:30 og 18:30.

Pris

At deltage på dette års ledernetværk koster 20.000 kr. eks. moms.

Deltagerantal

Der bliver 20-25 deltagere på dette års netværkshold.

Datoer

Webinar 11. marts kl. 9-11: ”Spørgeteknik og samtalekunst.”

Modul 1: 21. april 2022
Modul 2: 19. maj 2022
Modul 3: 15. juni 2022
Modul 4: 25. aug. 2022
Modul 5: 06. okt. 2022
Modul 6: 17. nov. 2022

Alle moduler er fra kl. 8:30-16

Sted

Alle moduler finder sted i København og omegn.

Pris

At deltage på dette års ledernetværk koster 22.500 kr. eks. moms.

Deltagerantal

Der bliver 25-30 deltagere på dette års netværkshold.

Vil du vide mere?

  21. april 2021 | Vovemod og vedholdenhed har vist mig vejen i modgang og kaos

  Modul 1: Vovemod og vedholdenhed

  ANN LYKKE DAVIDSEN | Selvstændig erhvervsdrivende

  Til at inspirere kommer Ann Lykke, tidl. programdirektør for Radio LOUD. Hun kan af mange beskrives som et meget modigt menneske, da hun skulle komme efter Radio 24 og med sit team forsøge at skabe et nyt radioformat. Med chikane, dødstrusler, shitstorms og dårlige lyttertal har hun kæmpet og kæmpet.

  Vi skal høre om hvordan man holder gejsten og motivationen oppe hos sig selv og sine med-arbejdere, når stormen raser allermest. Herefter vil vi diskutere videre og forsøge at tage et par læringspunkter med. Formålet er at blive en del klogere på ledelse og kommunikation i kaos og modvind og hvad man kan gøre for at opretholde sin respekt og styrke dit personlige fun-dament.

  19. maj 2021 | Vilje og fokus har formet mine lederværdier i granit

  Modul 2: Vilje og fokus

  CAMILLA ANDERSEN | Ejer og direktør i Travel Sense

  Camilla Andersen har gennemført alverdens uddannelser, som man kan tage indenfor det at drive et rejseselskab. Men det, der for alvor adskiller Camilla fra de andre ledere i branchen, er lederdannelse. En lederdannelse, som man ikke kan købe sig til – selv med det største kursus-budget – nemlig at være formet af en unik sportskarriere. At være OL-guldvinder og verdens-mester, de ledere findes ikke i dusinvis.

  Det med ikke at give op og være lidt sejere end de fleste er overført og er en del af ånden i Travel Sense. At kæmpe for sit hold, at arbejde med sig selv og sine grænser er med til at defi-nere kulturen. Vi skal høre om hvordan Camilla arbejder med vilje og fokus konstant.

  Dette modul afholdes hos Travel Sense, som vi håber at kunne indsnuse den helt specielle rej-seatmosfære.

  15. juni 2021 | Virkelyst og skaberkraft, et indblik i projekter og tilgang

  Modul 3: Virkelyst og skaberkraft

  LENNART LAJBOSCHITZ | Fællesskabs-entreprenør

  Lennart Lajboschitz skabte en milliardforretning uden en plan. I dag er grundlæggeren af Ti-ger-butikkerne flyttet i familiekollektiv på Christianshavn og har etableret en række sociale samlingssteder, der i udgangspunktet er inspireret af hans egne nære familierelationer, og som har udviklet sig fra ’oplyst enevælde’ med ’en klar mission’ til selvbærende og inkluderen-de fællesskaber. Familien har altid været centrum i Lennart Lajboschitz’ tilværelse. Dernæst er ’sociale relationer’ de to nøgleord, som hans aktiviteter drejer sig om.

  I dag skaber han fællesskaber og det er foreløbigt blevet til Folkehuset Absalon på Vesterbro i København, hotellerne Hornbækhus og Villa Strand i Hornbæk samt Kanalhuset i det gamle Søkvæsthus på Christianshavn. Alle tre steder har til formål at skabe sociale samlingssteder for mennesker. Vi skal høre om virkelyst og skabertrang fra en iværksætter og social entreprenør-vinkel. Formålet er inspiration til at finde sin egen indre skaberkraft, og filosofere over hvor og hvordan man kan gøre en forskel.

  En helt speciel detalje ved dagen er, at vores møde afholdes i Folkehuset Absalon, så vi kan fornemme den helt specielle stemning.

  25. august 2021 | I Søren Kierkegaards fodspor: Væsentlighed og vandring gør, at livet kan leves forlæns

  Modul 4: Væsentlighed og vandring

  JAKOB AAGAARD MORTENSEN | HR Business Partner i Sempler Gruppen

  Jakob Aagaard Mortensen har siden 2015 vandret ca. 5 mio. skridt med flere end 800 ledere rundt i verden med konceptet ”Walk to Explore”. Han har videreudviklet konceptet med filosof-fen Søren Kierkegaards mange kloge tanker og gik i luften med en interaktiv applikation i 2019 ”Kierkegaard by Nature”, som er en 12 km lang vandrerute i Gilleleje og en 6 km lang rute i det indre København.

  Vi skal ud at gå ruten og komme tættere på os selv og hinanden som mennesker og ledere. Vi vandrer, mens vi opnår indsigt i vores kerneværdier og overbevisninger på en anderledes og intens måde. Formålet er at blive mere afklaret om dit personlige og ledelsesmæssige ståsted. Vi lader os inspirere at pilgrimmene der vandrede for flere hundrede år siden som en mental renselsesproces. Store tænkere som Nietzsche, Kierkegaard og Kant vandrede for at opnå for-dybelse og inspiration. Når vi vandrer, bliver samtalen lettere, og forskning viser, at vi tænker bedre og mere kreativt, når kroppen samtidig aktiveres. Stanford University har bl.a. lavet en stor undersøgelse der bekræfter, at man tænker op til 60% flere kreative tanker når man går, frem for når man sidder stille.

  06. oktober 2021 | Vi må skifte motoren, mens vi flyver flyet…

  Modul 5: Visioner og mennesker, samt lær at forstå millennials

  CHRISTIAN PHILIP MORGAN | CEO TDC / YouSee

  Vi skal møde Christian Morgan, CEO YouSee, som sidder på toppen af en skelsættende trans-formation af YouSee - Danmarks største televirksomhed.

  Christian brænder for ledelse, transformation og forretningsudvikling og skal stå i spidsen for en gennemgribende transformation, som praktisk talt berører alle dele af virksomheden.

  Vi skal høre om, hvordan han vil drive denne transformation sammen med sit ledelsesteam. Og hvordan han vil sikre, at YouSee fortsat er førende på det danske marked og kan tilbyde inno-vative produkter og konsekvent levere fremragende kundeoplevelser.

  Det bliver et kig ind i ung topleders mindset og ønske om at lede helt anderledes end sine for-gængere. Det bliver en fortælling om, hvordan man holder 3 millioner kunder i luften, mens man successivt udskifter de ødelagte dele på flyet.

  Modul 5 fortsat: Lær at forstå millennials

  IBEN JUSTINE HANSEN | P.t. på orlov og rejser jorden rundt / vender retur til Transportministeriet til august 2022.

  Udover Christian møder vi Iben Justine Hansen, som er cand.merc. i HRM og HR-fuldmægtig i Transportministeriet. Iben har lavet forskning og findings til et rent 12-tal i, hvordan vi kan for-stå og blive klogere på, hvordan vi kan forstå og med succes lede de yngre medarbejdere. Vi taler om generation Millennials, dem der bliver kamp om. Iben er p.t. på sin anden jordomrej-se og på orlov fra Transportministeriet. Hun lever sin generationsmottoer til fulde selv og vi får dermed den ypperste indsigt i, hvad det er generationen over dem ikke forstår, men som er så vigtigt for at kunne fastholde de yngre medarbejdere.

  Vi krydrer dagens emne med modeller fra Frederic Laloux’ bog: Fremtidens organisation, som flittigt bliver anvendt som kilde på Copenhagen Business School, hvor Christian Stadil er cen-sor.

  17. november 2021 | Viden om digitalisering og sociale platforme er centralt for at forstå de nye for-retningsmuligheder

  Modul 6: Viden om ledelse i en digital verden

  ASTRID HAUG | Digital ekspert og virksomhedsejer

  Modulets inspirator er Astrid Haug, som vil fortælle om hvad lederen skal navigere efter i en verden, der bliver mere og mere digital. Det sidste par år har gjort os alle mere digitale – både som forbrugere, borgere og ikke mindst medarbejdere. Det stiller nye og store krav til lederen. Samtidig stiller det fornyede krav om at nå ud til kunder og medarbejdere via sociale medier.

  Mange har arbejdet forkert under covid-19. De fleste arbejdspladser har nemlig kun udnyttet en brøkdel af de muligheder, som den digitale virksomhed indeholder. Alt for mange steder sidestiller man det at holde digitale møder med at være en digital arbejdsplads. Men når ar-bejdet er lagt an på møder, binder man folk i både tid og fysisk eller digital tilstedeværelse.

  Det positive er, at du har fået en unik mulighed til at gentænke din ledelse. For ingen topledere vil slippe afsted med pandemien som en parentes og blot vende tilbage til ’normalen’ med krav om fuld fysisk tilstedeværelse, samstemmende arbejdstimer og manuelle processer. For selv hvis man kommer til at bruge størstedelen af tiden på kontoret, vil en stor del af arbejdet foregå digitalt og via en skærm, e-mails, IT-systemer, chat etc. Derfor er der brug for en brede-re forståelse af, hvad det vil sige at arbejde digitalt, og hvad det vil sige at lede sin organisati-on, når størstedelen af ledelsen foregår digitalt.

  Hvorfor Stadil Advice Ledernetværk?

  Fordelene ved at være deltager på Stadil Advice Netværk er bl.a.:

  • Medlemskab af et professionelt faciliteret netværk, hvor fremmøde og loyalitet er stort.
  • Deltagelse i et fortroligt forum på 25-30 ambitiøse ledere.
  • Mulighed for værdiskabende sparring på højeste niveau.
  • Et ekstraordinært kompetent og professionelt fællesskab.
  • Personlig udvikling og lederudvikling som kommer dig selv, dine medarbejdere og din organisation til gode.
  • Dit vigtigste netværk nogensinde, hvor du glæder dig til at komme – hver gang.
  • Som deltager på et afsluttet årsprogram får man fortrinsret til gentegning det følgende år.

  Bliv en del af hele vores eksklusive ledernetværk

  Foruden deltagelse i dette program bliver du inviteret ind som medlem af hele vores eksklusive ledernetværk, som består af alle deltagere fra SAX, SAL og Board Work. Dette indebærer:

  • Et års adgang til FuelBox – spørgsmål til enhver lejlighed. NB. Webinar 11. marts.
  • Fælles inspirationsevents, PITSTOPs og andre netværksarrangementer.
  • Medlem af lukket LinkedIn-gruppe med adgang til mere end 100 andre ledere.
  • Månedlig ledelsesinspiration: INSIGHT & INSIDE - Stadil Advice Network News.
  • VIP-oplevelser ad hoc.
  • Du kan altid ringe eller skrive til Christian/Jane, hvis du har behov for sparring.

  Visionen

  At gøre de bedste bedre gennem sparring, inspiration og indsigt.

  Målet

  At netværket bliver Danmarks bedste netværk. For hver sæson bliver netværket stærkere, fordi deltagerne prioriterer netværket højt og typisk deltager flere år.

  Rammen

  En sæson består af seks møder, hvor vi hver gang har besøg af en inspirator. Inspiratoren er en person, der på en passioneret måde har skabt bemærkelsesværdige resultater. Inspiratorens opgave er at sætte scenen til en nærværende og intensiv dialog om et emne inden for ledelse og organisationsudvikling. Hvert heldagsmøde deles op i to halvdagsmøder, hvor du kan deltage i begge eller blot det ene.

  Formen

  Det er nødvendigt, at deltagerne er indstillede på at bidrage til et forum, hvor åbenhed og fortrolighed er nøgleordene. Det er essentielt, at deltagerne bruger energien på dels at overføre inspirationen fra inspiratoren til eget lederunivers, snarere end en vurdering af inspiratorens situation. Deltagerne er parate til at give og modtage feedback og prioriterer højt at deltage til møderne.

  Holdet

  Holdet er en blanding af ambitiøse ledere, der har det til fælles, at de vil udvikle sig videre fra et højt niveau til et endnu højere. Nogle af holdets medlemmer er tidligere deltagere på vores netværkshold, mens andre er nye. Også denne sæson vil der være særligt fokus på at integrere holdet til en sammentømret enhed – et vinderhold.

  Testimonials

  Jeg har selv arbejdet sammen med Jane og Christian i snart 20 år. Det er derved blevet en vigtig del af mit lederskab.

  Stadil Advice Ledernetværk har givet mig et fortroligt ledernetværk, jeg ikke havde før, og jeg har haft mulighed for at møde nogle af Danmarks mest kendte ledere – og komme helt tæt på. Jeg modtager hele tiden inspiration og feedback på aktuelle forhold, og jeg hører om de nyeste teorier og metoder til fortsat fornyelse af min lederrolle.

  Netværket hjælper mig til at forny og udvikle mig som leder, og vi bliver guidet til, hvordan man i praksis gør en forskel som leder - igennem opbyggende selvrefleksion og udvikling. Et netværk, der bliver ved med at give - stor tak for det!

  Søren Ellegaard

  Administrerende direktør i Geoinfo A/S

  Igennem netværket har jeg skabt mange gode kontakter, som jeg har brugt i mit professionelle virke. Det bedste har været, at jeg har kunne sparre med nogen, som ikke var blandet ind følelsesmæssigt eller professionelt. Samtidig har det givet mig blod på tanden til at udvikle mig selv og min karriere.

  Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til både Jane og Christian, som formår at sætte det rigtige hold og sætte scenen for en masse god og lærerig inspiration.

  Henriette Bjerg Persson

  Chef for Indkøb og Bogholderi i Alm. Brand A/S

  Jeg synes, at det er genialt til inspiration. Jeg får andres input til, hvordan jeg kan lede mit team og være i min rolle som leder. Jeg får hjælp til at komme videre med konkrete problemstillin-ger. Det er lidt forskelligt, hvad jeg kommer med, og hvad som optager mig, men jeg bliver altid inspireret.

  RANDI SKYTTE

  SENIOIR MANAGER ØRSTED

  Det giver mig meget at blive udfordret på ens egne sager og få sat det hele i perspektiv blandt ligesindede. Det blev helt klart nemmere at få eksekveret på de problemstillinger, som jeg hav-de. Derudover henter jeg en del fra inspiratorerne, og der synes jeg, at niveauet af inspiratorerne er meget højt. De repræsenterer megen erfaring og er dygtige formidlere, og det inspirerer mig meget.

  JAKOB VENØ

  COO KONGEEGEN

  Netværk betyder rigtig meget i min funktion. Det har taget 10-15 år at bygge mit professionelle netværk op, både i Danmark og internationalt.

  Jeg bruger aktivt mit netværk til vores medlemmer, de spørger om alt mellem himmel og jord, og jeg ved altid hvem jeg kan tage fat i, hvis jeg ikke selv kan svare på spørgsmålet. Det handler om at få og dele viden. Helt kort.

  Det kræver tålmodighed at udvikle sit netværk. Første gang jeg var med til Folkemødet, tænkte jeg, at det var ikke mit netværk, mit game, men så går man i gang med at bygge relationerne og netværket op i den sammenhæng. Det kan sagens tage tre-fire år.

  Hos Stadil Advice Ledernetværket handler det om at få sparring, afprøve nogle idéer i et frit fo-rum. Om at få inspiration fra nogle som ikke er i branchen, det er meget brugbart og værdifuldt.

  ULRIKKE W. KROGBECK

  VICEDIREKTØR FOR MEDLEMSSERVICE & BRANCHEUDVIKLING I DANSKE ADVOKATER

  Skriv eller ring direkte til Christian Stadil på cs@stadil-advice.dk eller 20 14 78 45, hvis du har spørgsmål til SA Ledernetværk 2022 eller ønsker at deltage.