Home Bog Årets Vigtigste Samtale

Årets Vigtigste Samtale

kr.249.00

Fem stjerner i Jyllands-Posten

“Årets Vigtigste Samtale – hvad enhver leder bør vide om MUS” er titlen på vores nyeste bog. Bogen vil blive din bedste ven, når I skal afholde MUS-samtaler. Den guider dig og din virksomhed til at få det fulde udbytte af jeres medarbejderes kompetencer og afholde MUS-samtaler, der virkelig optimerer individuelle behov og udviklingsmuligheder. Den er helt uundværlig både før, under og efter årets vigtigste samtale!

Kategori:

Beskrivelse

Der bruges masser af tid på at afholde medarbejderudviklingssamtaler (MUS) i danske virksomheder og offentlige institutioner. Men hvilket udbytte får virksomheden og medarbejderne af dem, og skaber samtalerne værdi, eller er de spild af tid?

Undersøgelser viser, at MUS oftest afholdes uden kobling til virksomhedens strategi og i stedet bliver en rituel begivenhed uden reel betydning. Ritualet og perspektivet i MUS er dog godt, der er bare rigtig meget plads til forbedring, hvilket vil være til gavn for såvel medarbejdere som virksomhed. MUS-samtaler er bestemt investeringen værd, men kun hvis det gøres ordentligt, og det er den læring, vi byder på i denne bog.

Du kan blandt andet læse om, hvordan MUS kan tænkes sammen med virksomhedens strategi, tage en test, som kan give dig en idé om, hvor god du er til at afholde MUS, og få input til, hvilke indsatser der skal til, for at du og din virksomhed lykkes med at afholde værdiskabende MUS.

Bogen henvender sig til ledere, der holder MUS, til HR-folk, der er ansvarlige for den overordnede proces og til medarbejdere, som interesserer sig for udvikling af mennesker og virksomheder. Bogen er tænkt som et konkret værktøj til dem, der ønsker at udnytte og bruge MUS bedre.