Forside Vores team

Vores team

Christian Stadil

Forfatter, foredragsholder og virksomhedsrådgiver

Cand. Merc. fra CBS.
Har været selvstændig siden 1998.
Tidligere anfører for håndboldslandholdet og har spillet 146 landskampe.

 • Direktør, partner og stifter af Stadil Advice, uddannet cand.merc. fra CBS, har i over 25 år arbejdet med leder-, medarbejder- og organisationsudvikling både som ansat i virksomheder og som virksomhedskonsulent.
 • Har udgivet fire bøger: ”Årets vigtigste samtale – Hvad enhver leder bør vide om MUS”, “Netværk dig til succes”, som er solgt i mere end 10.000 eksemplarer, “Professionel Passion – Om det meningsgivende arbejdsliv” og “Corporate Networking” sammen med forsker Christian Waldstrøm fra Aarhus School of Business.
 • Christian arbejder som executive coach, underviser, proceskonsulent og produktudvikler af koncepter og skræddersyede kundeforløb. Han er med fra start til slut i den strategiske proces omkring planlægningen af et kursus/udviklingsforløb og faciliterer ligeledes procesforløbet i samarbejde med kunden. Han arbejder med udgangspunkt i at “gøre de bedste bedre” og skaber de bedste resultater med mennesker, der er topmotiverede og passionerede.
 • Christian arbejder også med NXT LVL-konceptet, hvor han er medudvikler på konceptet, underviser og rådgiver. Han er certificeret i NXT LVL Focus testen, og certificerer også ledere og HR-ansvarlige i brugen af denne.Er derudover også certificeret i MBTI, Belbin Teamrolletest, DISC og ProPerson profilanalysen.
 • Han har stor erfaring med både internationale og nationale organisationsudviklende opgaver. Han tager sig af udvikling på executive niveau hos vores kunder og udvikler sammen med topledelsen i organisationen. Han er censor på CBS og er hyppigt brugt som foredragsholder ved netværkskonferencer i ind- og udland.
 • Christian er i dag bestyrelsesmedlem hos UNICEF Danmark, og sidder i flere advisory boards, herunder Kvinder i bestyrelser og CRM Toolbox.

Jane Hahn

Virksomhedsrådgiver & certificeret coach

Cand.comm. & BA scient.pol.

 • Partner og seniorkonsulent i Stadil Advice. Jane er uddannet bachelor scient.pol. og master i kommunikation og har arbejdet med human resources siden 1997, først i Strandgaard Consulting og siden 2001 hos NXT LVL (tidligere Enso Consult).
 • Forfatter til bøgerne “Netværk dig til succes”, “Årets Vigtigste Samtale – hvad enhver leder bør vide om MUS” og “Professionel Passion – Om det meningsgivende arbejdsliv”, som ud over at sætte passion på agendaen også har til formål at støtte UNICEFs arbejde med ½ million kr.
 • I forhold til NXT LVL er Jane ansvarlig for alt undervisningsmateriale, ligesom hun er underviser og rådgiver. Hun er certificeret i NXT LVL Focus personlighedstesten, og certificerer også ledere og HR-ansvarlige i brugen af denne. Hun er kundens sparingspartner fra start til slut, både i designfasen, implementeringsfasen og rådgiver også konkret i brug af konceptet.
 • Jane er uddannet NLP business practitioner, business-certificeret coaching-uddannelse hos Bartholdy Executive Coaching og har en diplom i ledelse. Hun er derudover certificeret i DISC og ProPerson profilanalysen, som er en erhvervspsykologisk personlighedstest
 • Jane underviser indenfor netværk, ledelse, motivation og coaching, ligesom hun holder foredrag og workshops.

Christina Ninnis Alevrofas

Marketingkonsulent

BA i Innovation & Entrepreneurship

Mette Lindqvist Hansen

Juniorkonsulent

BA i Erhvervsøkonomi

Udgivelser