Forside Stadil Advice Personprofil

Stadil Advice Personprofil

Erhvervspsykologisk værktøj

Med Stadil Advice Personprofil præsenterer vi en gennemarbejdet, erhvervspsykologisk personlighedstest. Testen anvendes til de særlig ambitiøse medarbejdere, hvor der sættes ekstra fokus på deres kompetenceudvikling.

Stadil Advice Personprofil kan anvendes i forbindelse med coaching, rekruttering, rådgivning, kompetenceudvikling m.m.

Profilen måler på dine åbenbare kompetencer og talenter, uanset om de er tydelige eller skjulte. Testresultatet er et unikt udgangspunkt for at udvikle dig i forhold til dine arbejdsopgaver og kommende udfordringer.

Til talenter og ambitiøse medarbejdere

Personprofilen er et redskab til systematisk klarlægning og bearbejdning af de personlige kompetencer hos talenter og særligt ambitiøse medarbejdere. Testen er fundamentet for kompetenceudvikling i verdensklasse.

Testresultatet skal forstås som et billede, der viser, hvordan personlige kompetencer og nærmeste udviklingsområder afspejler sig lige nu. Personprofilen er udviklet i samarbejde med Kjerulf & Partner, landets førende udbydere af erhvervspsykologiske tests.

Kundeudtalelser

Via Stadil Advice Personprofilen har jeg fået indsigt i, hvilke personlige kompetencer som vil løfte mig, og det har givet et afgørende udgangspunkt for at kunne klarlægge de mest meningsgivende indsatsområder.

Testresultatet har givet god forståelse for, hvordan jeg får mine personlige kompetencer i spil på den rigtige måde, så jeg kan spille mine kort bedst muligt i projektlederrollen.

Mette Ingemann

Senior Development Scientist hos Chr. Hansen

Certificering i Stadil Advice Personprofil

Du kan selv blive bruger af vores anerkendte testsystem og anvende den til dine rekrutterings- eller udviklingsopgaver.
Certificering og undervisning varetages af Christian Stadil og Jane Hahn.

Professionel personvurdering

Stadil Advice aktivt medlem af Videnscenter for Professionel Personvurdering (VPP) og arbejder derfor efter de gældende branchestandarder for professionel personvurdering. Endelig har vi alle nødvendige godkendelser til at arbejde med og opbevare persondata og efterlever EU’s Persondataforordning.

Jægersborg Allé 1D, Charlottenlund