Forside Lederudviklingsnetværk 2018

Lederudviklingsnetværk 2018

Lederudviklingsnetværk

Visionært lederskab

Visionært lederskab, ofte kaldet Leadership, handler om at lede mod en vision. Betyder det noget at have en vision? Ja, siger en undersøgelse fra Harvard Universitet.

I 1960’erne spurgte en Harvard professor ca. 1.500 elever, hvorfor de var på Harvard. 200 svarede, at de havde en vision de ville realisere. 1.300 svarede, at de ønskede succes. 20 år senere foretog professoren en opfølgende undersøgelse. Det viste sig, at ud af de 1.500 studerende, var 150 blevet mangemillionærer. 149 af dem, der var blevet millionærer tilhørte gruppen, der havde en vision. Kun én kom fra den gruppe, der ønskede succes.

Lederudviklingsnetværk 2018

Vores forståelse af den undersøgelse er, at det er vigtigt at have et sigtepunkt, som man kan navigere og træffe en lang række gode beslutninger ud fra. Det gælder i forhold til ens egen karriere, men naturligvis også i forhold at kunne kommunikere klart, og få andre med i retning af dette sigtepunkt. Det siger ikke, at dem, der havde en vision også fik implementeret det, de forventede, men de havde et sigtepunkt, og så formede de vejen derhen. Dem, der blot ville have succes, kunne ikke finde vejen!

Sidste sæson var temaet Offensivt Lederskab. Den nye sæson placerer sig direkte i forlængelse heraf, idet det offensive og det visionære lederskab i høj grad orienterer sig fremadrettet med masser af energi og passion.

Vi accepterer lige nu tilmeldinger for 2019. Programmet kommer snart på siden.

Charlottenlund Stationsplads 2