Forside Giv dit arbejdsliv et pitstop

Giv dit arbejdsliv et pitstop

I Formel 1 kan et mislykket pitstop koste sejren. Alt afgøres på sekunder, og er holdet ikke 100 % klar, kan det være altafgørende.

Det samme gælder dit professionelle liv. Giv dig selv et pitstop, så du kan blive toptunet i dit arbejdsliv og øge din motivation og arbejdsglæde.

Et (coaching)-pitstop gør dig:

 • Bedre til at præstere og præsentere
 • Bedre til at træffe hårde og svære beslutninger
 • Til en bedre leder

Derfor skal du give dit arbejdsliv et pitstop

Coaching kan hjælpe dig således:

 • Styrk troen på sig selv og egne evner
 • Få sparring på aktuelle udfordringer
 • Få ændret på destruktive vaner
 • Genfind passionen og motivationen
 • Håndter følelsesmæssige situationer bedre
 • Arbejd med dine styrker og svagheder
 • Bliv skarp på dine kompetencer
 • Tag din udvikling seriøst

Book et telefonmøde

Coaching testimonials

Det har været en stor fornøjelse at lære dig (Jane) at kende. Du er et dejligt varmt menneske og meget dygtig. Jeg synes, at jeg har haft stor gavn at vores samtaler og glæder mig over, hvad vi har udrettet sammen.

Tusind tak for hjælpen - min master kommer jeg til at kigge på ind imellem (den bor i min taske, så den er lige ved hånden og ikke skal findes frem fra hylden).

Per Stiggaard

DR

Min oplevelse af 2018 er, at jeg brugte en krise som afsæt til at få vendt min virksomhed (i bred forstand) til det, den skal være.

2019 ser helt anderledes ud. Min bog er allerede fyldt op af opgaver (som kan faktureres) og tilmed er i overensstemmelse med de ting, jeg ønsker at lave. Jeg ser frem til møderne i det nye år.

Rasmus Johnsen

Idémand og chef-ideolog bag Cold Hawaii

Tak for din meget fine tilbagemelding på dit forløb med Karen. Jeg har talt med Karen, og hun føler, at hun er blevet mere afklaret, selvsikker og stærkere i de personlige relationer, hvor det kræver at stå på egne ben. Hendes leder, som jeg også har talt med, bekræfter dette billede, så det har været et yderst vellykket forløb for alle parter.

HR-partner

Stor børsnoteret virksomhed

Tak for din inspiration til at finde min passion og leve mit liv i overensstemmelse med mine værdier.

Lise Trans Dammose

Tidl. projektleder i Socialpsykiatrien

Butterfly-modellen

I vores coaching gør vi brug af Butterfly-modellen. Den hjælper os til at fokusere på de tre områder, der skal stilles skarpt på hos dig: Input, dig selv og output.

På inputsiden er der ofte mange, der begår den fejl at gennemføre flere kurser og efteruddannelser, uden at der kommer nok ud på outputsiden.

Du bliver klogere, men hvis ikke du bruger den nye viden og de værktøjer, du har erhvervet dig, så skabes der ubalance mellem input og output.

Se med i videoen og hør, hvordan vi bruger Butterfly-modellen, når vi coacher dig. Du kan også kontakte os ved at sende en mail til info@stadil-advice.dk, hvis du har brug for mere info.

Vi har en "pitstop"-pakke til dig

Vi brænder for at arbejde med ambitiøse mennesker, som gerne vil udfordres og løftes. Vi har over 20 års erfaring i at udvikle og arbejde med mennesker, og vi deler gladelig ud til dig i forhold til, hvad du har behov for. Det skal vores tilbud til dig gerne afspejle.

Vi har nemlig lavet et særligt “pitstop”-tilbud – et coachingforløb, der vil få dig på rette kurs. Prisen er kr. 27.000 eks. moms for 10 timer – men vi kan også skræddersy et forløb til dig med færre eller flere sessioner.

Inkluderet i prisen er forberedelse, øvelser, værktøjer, opsamling, bøger, materialer, personprofil-test, adgang til NXT LVL SYS og adgang til telefonsamtaler og mailkorrespondance mellem sessionerne.

Coachingforløbet "pitstop" indeholder:

NXT LVL Focus

Personlighedstest, der måler på dine åbenbare potentialer og talenter, uanset om de er tydelige eller skjulte. Focus-resultatet giver et billede af dine personlige kompetencer og nærmeste udviklingsområder i forhold til dine arbejdsopgaver og kommende udfordringer.

Bøger

Du modtager vores to bøger ”Professionel Passion – Om det meningsgivende arbejdsliv” og ”Netværk dig til succes” til inspiration. I bøgerne er masser af konkrete eksempler at gå til.

Digitalt system

Du får adgang til vores digitale system (NXT LVL SYS), hvor dit forløb beskrives og dokumenteres, således at du får din egen udviklings-master. På den måde kan du notere dine sejre og mål - og få sparring af os undervejs.

1:1 Coaching

En pakke består som regel af 10 coaching-timer i første omgang. Sessionerne, hvor vi mødes, varer oftest 1-2 timer ad gangen. Her udfordres du, og efter hver gang er der hjemmeopgaver, du skal arbejde med.

Kontakt os

Har du brug for at komme i pitstop?