Forside Foredrag Professionel Passion

Professionel Passion

Foredrag: Professionel Passion

Ifølge Christian opstår professionel passion netop, hvor passion, stjernekompetencer (mestring) og markedsværdi mødes. Hvis alle i organisationen har det for øje, så opstår magien, der for rigtig mange er meget attraktivt at være en del af.

Hvis passion er tilstede, så siger man ja til et liv med både lidelse og lidenskab. Forudsigelighed og komfort følger sjældent i kølvandet på vækststrategier. Til gengæld er det som regel sjovt, og mulighed for at give passion og talent spillerum, hvor markedsvilkårene udvider sig.

Priseksempel: kr. 10.000

Kontakt mig for mere info på +45 2014 7845

Er du klar til at blive inspireret?

Du kan nemt sende mig en forespørgsel på eksempelvis dato eller dine specifikke ønsker. Jeg kan skræddersy foredrag til jeres behov.

Hvilke(t) foredrag ønsker du info om?

Du kan også ringe eller skrive til mig:

Foredraget "Professionel Passion" har fokus på:

  • Hvad er din passion? Har du fået passionen ind i dit professionelle liv?
  • Hvad er du parat til at ofre for at få mere professionel passion i dit liv?
  • Når din passion og stjernekompetence mødes stiger motivationen - har du styr på dette?
  • Hvordan sikrer du, at omgivelserne efterspørger det, som motiverer dig?
  • Er du inviteret med til "følelsernes fest", som er en cocktail af flow, motivation og lykke?

Erhvervspsykologer peger på, at den vigtigste kompetence i dagens arbejdsmarked er mestring af nye kompetencer. Med andre ord er det forudsigelige arbejdsliv, der udspringer af en oprindelig faglighed mindre og mindre relevant. Design dit arbejdsliv, så det er meningsfuldt, energigivende og værdiskabende på samme tid.

I forbindelse med oplægget sælges bogen Professionel Passion – Om det meningsgivende arbejdsliv” til reduceret pris. Det kan anbefales at give bogen til deltagerne.

Foredraget med Christian Stadil var spændende, varieret og relevant. Det var både engagerende og inddragende, og ikke blot envejskommunikation. Vi blev stillet spørgsmål, og han kom med opgaver, vi skulle tænke over og arbejde med. Kombineret med de værktøjer, vi fik med fra dagen, var det alt i alt en givende oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Christian.

Dorthe Tjørneskov

Chief Community Engagement Consultant, Danske Bank

Jeg oplever Christian Stadil som en meget dygtig kommunikator, som er inspirerende at lytte til. Han er altid velforberedt og handlekraftig og formår at fange sine gæsters (publikums) opmærksomhed. Jeg kan varmt anbefale Christian som oplægsholder

Ole Mathiassen

Relations Manager, Danica Pension

Christian Stadil

Foredragsholder, rådgiver & forfatter

Cand. Merc., forfatter, foredragsholder og rådgiver med ekspertise i professionelle netværk og ledercoaching. Jeg er tidligere anfører for håndboldslandholdet og har været selvstændig siden 1998.