Forside Foredrag Corporate networking

Corporate networking

Foredrag: Corporate networking

Corporate networking kan defineres som: Strategisk bevidsthed om, hvordan virksomheden, herunder dens ansatte, anvender netværk og networking.

Hverken virksomheder eller enkeltpersoner kan undlade at netværke - derfor er de forskellige netværksaktiviteter, der tilsammen udgør corporate networking, ikke noget, man i praksis kan fravælge.

Brug virksomhedens netværk aktivt i forhold til de mål, der skal opnås. Foredraget tager udgangspunkt i tre redskaber, som alle organisationer let kan omsætte og anvende i praksis.

Priseksempel: kr. 10.000

Er du klar til at blive inspireret?

Du kan nemt sende mig en forespørgsel på eksempelvis dato eller dine specifikke ønsker. Jeg kan skræddersy foredrag til jeres behov.

Hvilke(t) foredrag ønsker du info om?

Eller ring til mig på:

Foredraget "Corporate networking" har fokus på:

  • Corporate networking som strategisk vilkår.
  • Strategiske netværksparadokser.
  • Overblik over og analyse af virksomhedens netværk.
  • Strategisk prioritering af virksomhedens netværk.
  • Netværkslederen.
  • Kommer vi til at se corporate networking officers i fremtiden?

I forbindelse med oplægget sælges bogen Corporate Networking – Strategisk ledelse af virksomhedens netværk til reduceret prisDet kan anbefales at give bogen til deltagerne. 

Jeg oplever Christian Stadil som en meget dygtig kommunikator, som er inspirerende at lytte til. Han er altid velforberedt og handlekraftig, og formår at fange sine gæsters (publikums) opmærksomhed. Jeg kan varmt anbefale Christian som oplægsholder

Dorthe Tjørneskov

Chief Community Engagement Consultant, Danske Bank

Christian Stadil

Foredragsholder, rådgiver & forfatter

Cand. Merc., forfatter, foredragsholder og rådgiver med ekspertise i professionelle netværk og ledercoaching. Jeg er tidligere anfører for håndboldslandholdet og har været selvstændig siden 1988.