Forside Blog

Blog

Sådan gentænker du dit lederskab

Overvejer du at gentænke dit lederskab? Så er du bestemt ikke alene... Vi sætter fokus på nye tider, nye tendenser, nye mål. Med andre ord: ledelse gentænkt.

Du skal ikke vide alt, men hvem der ved hvad

Målet er vel for os alle at opnå den bedst mulige karriere efter nogle kriterier, som vi selv udstikker. Når kriterierne er klare, og karrieremålene formuleret, gælder det om at lægge strategien. Det er her, netværket kommer ind i billedet.

Din udvikling er dit adgangspas til fremtiden – også som voksen

Udvikling er et område, der optager os en del. Vi har lavet en model eller "en opskrift" for, hvordan du kan sikre dig, at du lever et arbejdsliv med udvikling og passion. Den vil vi gerne dele med dig - for hellere udvikling end afvikling, som man siger.

Se digitaliseringen som en positiv pandemi

Flere benytter coronasituationen som lejlighed til at forandre deres organisation. Der bliver sat fokus på distanceledelse og digitaliseringen. Læs med, hvordan du kan mestre at lede på afstand.

Du skal bruge søkort og kigge efter isbjerge samtidig

Som leder har du lige nu to hovedopgaver: Du skal håndtere den aktuelle situation, samtidig med at du skal forberede dig selv og din organisation til den virkelighed, der venter bagefter. Læs mere her.

Din ledelsesstil skal kaste lys over organisationens mørketal

Lær, hvordan du skal forstå og træne selvbevidsthed og personlig udvikling, forbedre kommunikation samt forstå interpersonelle relationer, gruppedynamik, teamudvikling og intergruppe-relationer.

Job crafting – lad medarbejderen forme sit job

Under coronakrisen har mange ledere oplevet, at der reelt er en efterspørgsel for lederskab, såvel oppefra som nedefra. Denne efterspørgsel efter lederskab kan helt oplagt løftes med ”job crafting”.

Er du klar til generation Y?

Inden for de næste par år vil der ske et generationsskifte, idet den store generation Baby Boomers født i årene 1946 til 1964 begynder at gå på pension. Fremtiden...

Hvad gør du, når bekymringerne maser sig på?

Det gik egentlig ret godt, dengang verden så anderledes ud. Dengang er ikke særlig lang tid siden. Uanset din professionelle situation, så bruger du med garanti alt for meget tid på at bekymre dig

Begår du (eller din chef) de klassiske fejl ved ansættelser?

Som leder skal du ansætte, vurdere og sætte dit team. Den største forhindring i at gøre det professionelt, er de bias, du har. Bias er de briller, som vi...