Forside Blog

Blog

Case: DTU | Netværk & netværksfacilitering

Læs, hvordan vi hjalp en gruppe af ph.d-coaches med netværksfacilitering via workshops og værktøjer.

Indfri bestyrelsesdrømmen

Det er nyttigt at få arbejdet grundigt med de tre byggesten; Arriving, Becoming og Connecting. Det giver dig fundamentet at agere ud fra og indsigt i, hvad det kræver for at blive en dygtig bestyrelseskandidat.

Får du stillet de rigtige spørgsmål i coronakrisen?

I denne artikel får du inspiration til, hvordan du kan pleje og udvikle dit forhold til dine relationer og medarbejdere, samtidig med at du kan opleve en dybere mening med arbejdslivet.

Start jeres eget lederakademi og få stor effekt på hele jeres lederkultur

Du ved det godt – du og dine ledere skal udvikles. Men hvordan? Et bud kan være at kigge indenfor hos Psykiatrifonden, som har skræddersyet deres eget lederakademi.

Sådan gentænker du dit lederskab

Overvejer du at gentænke dit lederskab? Så er du bestemt ikke alene... Vi sætter fokus på nye tider, nye tendenser, nye mål. Med andre ord: ledelse gentænkt.

Styrken i de svage relationer

Fra naturens side har vi mennesker altid været bange for det ukendte, da vi ikke kan forudse konsekvenserne og vide, om det ukendte er sikkert. Derfor er en af de...

Hvor findes bestyrelsesposterne, og hvad er vejen dertil?

Spørgsmålet om, hvordan man kommer ind i bestyrelse, får vi ofte. Vi lærer dig, hvordan du kan netværke dig frem til bestyrelseslokalet.

Sådan kommer du i betragtning til bestyrelsesposter

Læs med, når bestyrelsesformand Jesper Lok giver sit besyv med, hvad man skal kunne for at komme i betragtning til bestyrelsesposter.

Christians 10 bestyrelsesråd

Her får du 10 afgørende dos and don'ts om bestyrelsesarbejde af Christian. Du får fem bud, der altid gælder og fem bud, som særligt gælder i corona-tiderne.

Paul Mollerup: Værd at vide om bestyrelsesarbejde

Hvis du har interesse for bestyrelsesarbejde, så bør du læse denne artikel, hvor Paul Mollerup fortæller om, hvad der værd at vide om bestyrelsesarbejde.

Kategorier

De mest læste

Job crafting – lad medarbejderen forme sit job

Under coronakrisen har mange ledere oplevet, at der reelt er en efterspørgsel for lederskab, såvel oppefra som nedefra. Denne efterspørgsel efter lederskab kan helt oplagt løftes med ”job crafting”.

Din ledelsesstil skal kaste lys over organisationens mørketal

Lær, hvordan du skal forstå og træne selvbevidsthed og personlig udvikling, forbedre kommunikation samt forstå interpersonelle relationer, gruppedynamik, teamudvikling og intergruppe-relationer.

Se digitaliseringen som en positiv pandemi

Flere benytter coronasituationen som lejlighed til at forandre deres organisation. Der bliver sat fokus på distanceledelse og digitaliseringen. Læs med, hvordan du kan mestre at lede på afstand.

Din udvikling er dit adgangspas til fremtiden – også som voksen

Udvikling er et område, der optager os en del. Vi har lavet en model eller "en opskrift" for, hvordan du kan sikre dig, at du lever et arbejdsliv med udvikling og passion. Den vil vi gerne dele med dig - for hellere udvikling end afvikling, som man siger.

Du skal bruge søkort og kigge efter isbjerge samtidig

Som leder har du lige nu to hovedopgaver: Du skal håndtere den aktuelle situation, samtidig med at du skal forberede dig selv og din organisation til den virkelighed, der venter bagefter. Læs mere her.

Du skal ikke vide alt, men hvem der ved hvad

Målet er vel for os alle at opnå den bedst mulige karriere efter nogle kriterier, som vi selv udstikker. Når kriterierne er klare, og karrieremålene formuleret, gælder det om at lægge strategien. Det er her, netværket kommer ind i billedet.