Forside Blog

Blog

Stadil Advice fejrer 25 års historie med at gøre de bedste bedre

Det, der starter som en drøm og en passion, kan nogle gange føre til en bemærkelsesværdig rejse. For 25 år siden besluttede jeg at starte som selvstændig med en...

Hemmeligheden bag successen

Succesfuld iværksætterdrift har sine udfordringer. Men hvad er hemmeligheden bag at drive en virksomhed som Stadil Advice i 25 år? For os er nøglen til succes at forblive dedikeret...

Konstruér dit liv: Udviklingsmindset og Egoets rolle

Hvordan ville det være, hvis vores liv kunne tage en lektion fra et hus? Et hus, der ikke har følelser, der ikke bekymrer sig om, hvem vi er, men blot fokuserer på sin struktur og formål. Dette blogindlæg udforsker, hvordan vi kan tage denne idé og anvende den på vores eget liv.

Dygtige unge mennesker udforsker coachingens verden

I begyndelsen af august måned åbnede vi dørene for en fascinerende gruppe unge deltagere til vores coachingkursus for unge. Fem nysgerrige sind, hver med deres unikke mål og drømme, fandt sammen for at dykke ned i coachingens verden og styrke deres kommunikationsevner. Læs om deres udbytte her.

Beslutningens anatomi: Navigér gennem organisatoriske valg

Når det kommer til beslutninger, går sandheden ofte dybere end det øjeblik, hvor vi siger 'Er vi enige om, at...'. Beslutninger er en balanceakt mellem det faste og det flydende og udfordrer os ofte med spørgsmål snarere end svar. Læs mere her.

Er du kommet i gang med ChatGPT?

Opdag potentialet ved ChatGPT og AI i professionel sammenhæng. Læs vores blogindlæg og få indblik i, hvordan det kan optimere din beslutningsproces og skabe et innovativt arbejdsmiljø.

7 gode bestyrelsesvaner: vejen til værdiskabende governance

Opdag de syv gode vaner, der adskiller de mest effektive bestyrelser fra de mindre succesfulde - og læs hvilke tre vaner, der er bedst at implementere først.

Livsledelse: En rejse fra nytårskur til bestseller

Oplev historien bag "Livsledelse" - en inspirerende bog om paradokser og lederskab skrevet af erhvervspsykolog Mette Thingstrup. En rejse, der startede i Stadil Advice tilbage i 2020. For tre et...

Vigtigheden af at stille gode spørgsmål

I vores Brøndby IFs Strategi & Ledelse partnernetværk har vi haft besøg af Nikolaj Koppel. En inspirerende personlighed med en imponerende karriere bag sig. I løbet af vores samtale...

De 10 bedste råd, topledere har fået

Vi har stillet skarpt på, hvilke vise ord topledere har taget med sig og implementeret i deres daglige virke. Læs med og få de 10 bedste råd, topledere har fået.

Kategorier

Ugens mest læste